Okul Tanıtım Videomuz

15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi ailesi olarak akademik, sportif, sanatsal,  müzikal, sosyal ve kültürel alanlarda çalışmalarımızı büyük bir heyecanla ve gayretle yürütüyoruz.

Akademik alanda özellikle son birkaç yıldır YKS sonuçları ile tırmanışa geçen okulumuz, sportif alanda da birçok dalda il birinciliklerini elinde bulundurmaktadır.

Diğer taraftan Görsel alanda kabiliyetlerini sergilemelerine olanak sunduğumuz öğrencilerimiz ile okulumuzun fiziki değişimini ve gelişimini sağladık.Böylece

Okulumuz hem içi hem dışı ile dikkat çeken bir görselliğe kavuşturulmuştur.

Bunun yanında Yıl içerisinde öğrencilerimizin sosyal ve kültürel faaliyetlerini destekleyerek ders dışı ortamlar ile öğrencilerimizin ilgisini ve görgüsünü artırdık. Kısaca onları hayatın her alanında destekliyoruz.

Okulumuzda sürdürülen tüm bu faaliyetlerde, özveri ve fedakarlıktan kaçınmayan öğretmen ,öğrenci ve paydaşlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.

Biz hepimiz, fedakar,çalışkan, üreten ve mutlu bir aileyiz.

Yayın: 29.05.2022 - Güncelleme: 29.05.2022 18:00 - Görüntülenme: 858