E-Devlet Üzerinden Öğrenci Nakil başvuru İşlemleri Nasıl yapılır?

May

Bakanlığımızca resmî ve özel ortaöğretim kurumlarındaki sınav uygulamalarının salgın tedbirleri doğrultusunda yeniden düzenlenmesi kararlaştırılmış ve bu kapsamda 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının birinci ve ikinci dönemine ilişkin sınavların 12. sınıflarda tamamlanmış; hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıfların önemli bir kısmında ise sınavların yapılmış olması hususları göz önünde bulundurularak ölçme ve değerlendirme uygulama ve süreçleri yeniden düzenlenmiştir.

Dilekçenin 21 Mayıs tarihine kadar Okul Müdürlüğüne elden veya e-posta ile teslim edilmesi gerekmektedir.

Okul e-posta adresimiz:

133530@meb.k12.tr

May

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Ortak Sınavlar, 26.04.3021 Pazartesi günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısında alınan karar gereği 17.05.2021 sonrasına ertelenmiştir. Güncel Ortak Sınav Takvimimiz gelişmelere bağlı olarak güncellenerek yayınlanacaktır. Bilgilerinize.

May

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 2023 Eğitim Vizyonu'nun temel adımlarından birini "Ortaöğretim Tasarımı" olarak açıkladı. Yeni program 2020-2021'de 9. sınıflardan başlayarak kademeli olarak uygulanacak.