Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Okulumuzdan 100.Yıl kortej yürüyüşü

Eyl

15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrencilerinin heyecanlarını yenmeleri amacıyla sınav tatbikatı düzenledi.
Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2023 yılında açıkladığı proje okulları arasında yer alan Burdur 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi'nce, 12'nci sınıf öğrencilerine yönelik Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na hazırlık sınavı yapıldı.    ÖSYM'nin tüm kurallarının eksiksiz uygulandığı sınavda öğrenciler kimlik ve sınava giriş belgelerinin kontrolleri yapılarak salonlara alındı. Öğrencilere poşet içerisinde kalem, silgi, kalemtıraş ve mendil verildi. Sınavda yasak olan eşyalar da emanete alındı. Soru kitapçıklarının poşet içerisinde teslim edildiği sınavda öğrencilere, uyulması gereken kurallar da hatırlatıldı. Başlama saatinden sonra okula gelen öğrenciler ise sınava alınmadı. Sınavda, Okul Müdürü Hüseyin Işık başkanlığındaki 2 idareci ve 10 öğretmen görev yaptı. Okul Müdürü Hüseyin Işık, "Deneme sınavının sonuçlarına göre öğrencilerin başarı düzeyleri de ölçülmüş olacak" dedi.

9.Sınıflar Dayanışma ve Tanışma Pikniği Gerçekleştirdik

Tem

Okulumuzdan Büyük Başarı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Haftalık Ders Programları

1.Ortak Sınav Takvimi

Tem

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında okulumuza başlayacak olan öğrencilerimizin Okul Kıyafeti (Forma) Hakkında Bilgilendirme

Okul kıyafetimiz aşağıda belirtilen açıklamalar dahilinde uygulanacaktır.

Açıklamalar

1- Okul kıyafeti (forma) tüm öğrenciler için zorunludur.

2- Okul Kıyafeti üzerinde, okul müdürlüğünce belirlenen ve resimlerde de görülen 15 Temmuz yazısı mutlaka olacaktır.

3- Okul Forması resimlerde görüleceği ve aşağıda açıklandığı gibi,

a) Üst giyim için Sonbahar ve Kış aylarında Kapüşonlu model kıyafetimiz,İlkbahar ve Yaz ayları için kısa kollu penye model kıyafetimiz giyilebilecektir.

Not: İsteyen kız öğrencilerimiz Tunik Elbise de giyebilecektir. Tunik rengi ise Kırmızı olacaktır.

b) Alt giyim pantolon ise sadece siyah renkte olmak koşuluyla kot, keten veya kumaş giyilebilecektir. Tayt, şort, eşofman vb. yasaktır.

4- Okul kıyafetlerinin (Forma) satın alınabileceği yerler;

Alper Giyim

Adres: Gazi Cad. Oğuz Sok. No: 3 Merkez, Burdur (Toros Lokantası Çarprazı)

Beyazıt Giyim

Adres: Pazar Mah. Palas Sok. No: 3 Merkez, Burdur (Müze Park Karşısı)

Çiçek Konfeksiyon

Adres: Pazar Mah. Palas Sok. No: 10 Merkez, Burdur (Müze Park Karşısı)

Not: Okulumuzdan ve okul aile birliği kanalıyla herhangi bir satış yapılmamaktadır.

Tüm öğrencilerimize ve velilerimize yeni eğitim öğretim yılının ve okul kıyafetimizin hayır ve uğur getirmesi dileklerimizle

Okulumuza Hoş geldiniz..

Haz

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılından itibaren LGS Sınav puanıyla öğrenci alacaktır.

Haz

BURDUR 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencileri müzik şöleni sundu.
Burdur merkez 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencilerinin müzik öğretmeni Ümran Yamacı koordinesinde hazırladıkları etkinlik piyano solo performansı ile başladı. Daha sonra öğrencilerden oluşan orkestra eşliğinde öğrenciler, türkü ve şarkılardan oluşan performanslarını katılanların beğenisine sundu. Konserin son eserini ise müzik öğretmeni Ümran Yamacı seslendirdi.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Salonu'ndaki etkinliği İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, müdür yardımcıları Seyit Güven Yılmaz ve Salim Oğuz, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler ilgi ile izledi. Program sonunda Okul Müdürü Hüseyin Işık, etkinlikte görev alan öğrencilere teşekkür belgelerini verdi. İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman da müzik öğretmeni Ümran Yamacı'ya teşekkür belgesi ve plâket takdim etti.
Okul Müdürü Hüseyin Işık, "Bu akşam bizi yalnız bırakmadınız. Başta Ümran Yamacı öğretmenim olmak üzere tüm öğrencilerimi canı gönülden kutluyorum. Sizlere de katılımınız için çok çok teşekkür ediyorum" dedi. (DHA)