Tem

Okul Müdürümüzün 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili mesajı

Tem

Tüm Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle küresel alanda yaşanan değişimler sebebiyle okulumuzda zaman zaman yüz yüze, zaman zaman uzaktan eğitim ile eğitim-öğretim faaliyetlerimize devam ettik.

Yeni eğitim ve öğretim döneminde öğrencilerimizin cıvıltıları içerisinde yine bir arada olacağımız sağlıklı günlerde buluşmak üzere; tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize canı gönülden teşekkür ediyor, mutluluk ve huzur içinde bir tatil geçirmelerini diliyorum"

Haz

Bugünümüzü Kültürel  Sosyal Sportif ve Sanatsal faaliyetlere ayırdık.

Mutluyuz

Okulumuzda Faaliyet var, Mutluluk var

Haz

2021-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021-YKS) Sınava Giriş Belgeleri Erişime Açıldı Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 10 Haziran 2021 tarihinde saat 09.00'dan itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

Öğrencilerimiz için haftada 2 gün yüz yüze eğitim bugün başladı

May

Aylar önce ekimine başladığımız çimler artık büyüdü. Öğrencilerimizle yapacağımız kitap okuma şölenlerine hazır hale geldi.

Diğer taraftan tüm binamızda yapılan değişimler ile Burdur'da bir renk olmaya, parlamaya devam edeceğiz.

Katkılarınız için teşekkür ederiz.

Aynı kararlılıkla devam...

Bu hafta okuldan başlatamadığımız deneme sınavlarımızı, evlerden başlattık.

Ock

2021-2022 eğitim ve öğretim yılında okunacak seçmeli derslerin belirlenmesiyle ilgili aşağıda belirtilen hususlara dikkat edilerek gerekli iş ve işlemler yapılacaktır;

May

MEB Mayıs ayı Tebliğler Dergisi'nde 2019-2020 eğitim öğretim yılında ilkokul, ortaokul ve lise ders kitapları ile ilgili ayrıntılar belli oldu.

May

LGS kapsamında 1 Haziran'da liselere giriş için yapılacak merkezi sınavın giriş belgeleri yayımlandı.

Öğrencilerimiz kayıtlı oldukları okul idarelerine başvurup sınav giriş belgelerini alabilecekler.

Nis

Liselerarası Kuran-ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışmasında Okulumuz 12.Sınıf Öğrencisi Mustafa ÖZEL en yüksek puanı elde ederek il birincisi olmuştur. Öğrencimizi , ailesini ve süreçte öğrencimize rehberlik eden Din Kültürü Öğretmenimiz Eray BÜLBÜL´ü tebrik ederiz. Başarılı çalışmaları için kendilerine teşekkür ederiz.